WE STAAN KLAAR VOOR U!

Limousine Huren Weert

websiteimg_0983

Tarieven

  • € 250,00 (minimum afname van 2 uren)
  • €   75,00 (elk uur extra) 

Opmerkingen

  • 1 t/m 8 personen
  • Uren tellen vanaf vertrek uit stalling tot terugkomst stalling.
  • Klassieke limousine die we tot 20 stuks (identiek) kunnen aanbieden.
  • Altijd uw eigen muziek via bluetooth!
  • Stalling: Kerkrade & Tilburg

Limousine Huren Weert, dat begint bij Parkstad-Limousine, onderdeel van het best beoordeelde limousine bedrijf van de Benelux, Splendeur! Limousines.

Met onze prachtige en stijlvol ogende limousines kunnen wij u overal van dienst zijn voor de scherpste prijs door een goede basis locatie van onze startlocaties. Binnen- en buiten Weert rijden wij graag voor u met prachtige rondritten, bruiloften, verjaardagen maar ook zakelijke ritten.

Gaat u heerlijk stappen (vrijgezellenfeest / discotheek) in Aken, Maastricht, Hasselt of wellicht in Weert zelf? Geniet dan met een heerlijke fles bubbels en biertjes tijdens een feestelijke rit.

Een rustige 4.6 V8 motor zorgt ervoor dat u overal stil en comfortabel arriveert. Geniet onderweg van heerlijke bubbels en het hoge niveau van comfort. Vergeet vooral niet uw smartphone of USB-stick te koppelen aan ons systeem zodat u perfect kunt genieten van uw eigen smaak muziek!

De chauffeur komt u ophalen, de rode loper wordt uitgerold en de deur wordt opengehouden voor u als ware VIP. Ervaringen tellen in het leven en deze blijft u zeker voor altijd bij. Al genietend van de heerlijke bubbels (met/zonder alcohol), geweldige muziek en een prachtige lichtshow brengen wij u graag naar uw gewenste locatie in Nederland, Belgie en verder.

Limousine Huren Weert is al mogelijk vanaf € 200,00 all-inclusive voor max. 8 personen per rit!

VOOR MEER INFORMATIE:

Telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 21:00

volg ons online

Mail sturen!

Momenteel zijn we er even niet, maar stuur een mail en je krijgt binnen 12 uur antwoord!

Not readable? Change text. captcha txt
Open chat
Hulp nodig?
Hallo! Kan ik u iets voor u betekenen met een van onze prachtige limousines?