ONZE FILOSOFIE

Languit de beste!

PARKSTAD LIMOUSINE

languit de beste

Parkstad-Limousine, onderdeel van Splendeur! Limousines,  gelooft in flexibiliteit. In innovatie. Het creëren van een unieke persoonlijke belevenis. Sinds onze oprichting in 2013 bedienen wij de particuliere en zakelijke sector geheel naar wens van de klant zelf. Geschikt voor o.a. huwelijken, gala’s, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of als promotie voor uw bedrijf.

Maak gebruik van onze witte, roze of gouden Lincoln limousines (tot max. 8 personen) of onze Mega Hummer H2 voor 16 personen, de grootste limousine van Nederland. Doordat wij meedenken met de klant en innovatieve ideeën implementeren in de bedrijfsvoering kunnen wij spreken van een uniek concept. Boek gemakkelijk uw limousine voor een all-in prijs via onze website, social media of telefoon en betaal via overboeking, iDeal, PIN of bitcoin.

Wij opereren vanuit Tilburg (Noord-Brabant) en Kerkrade (Limburg) en kunnen u hiervandaan door heel Nederland en België van dienst zijn. Geen aanvraag is te gek, wij gaan graag de uitdaging voor u aan! Overweegt u het huren van een limousine? Kijk rustig rond op onze site en laat u overtuigen.

U kunt ons altijd per telefoon, email of social media bereiken mocht u nog vragen hebben. Ons personeel en al onze limousines staan voor u klaar.

Parkstad-Limousine,
De limousine service van het Zuiden!

Michael

Michael

Marissa

Marissa

Arjan

Arjan

Martijn

Martijn

Tom

Tom

Cor

Cor

Sonny

Sonny

Dennis

Dennis

Johan

Johan

Jim

Jim

Joram

Joram

Dennis

Dennis

Jordi

Jordi

Paula

Paula

Zoë

Zoë

VOOR MEER INFORMATIE:

Telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 21:00

volg ons online

Mail sturen!

Momenteel zijn we er even niet, maar stuur een mail en je krijgt binnen 12 uur antwoord!

Not readable? Change text. captcha txt
Open chat
Hulp nodig?
Hallo! Kan ik u iets voor u betekenen met een van onze prachtige limousines?