WE STAAN KLAAR VOOR U!

Roze Limousine Huren

roze-limousine-huren

Tarieven

  • € 250,00 (minimum afname / incl. 2 uren)
  • €   75,00 (elk uur extra) 

Opmerkingen

  • 1 t/m 8 personen
  • Uren tellen vanaf vertrek uit stalling tot terugkomst stalling.
  • Roze limousine die we tot 5 stuks (identiek) kunnen aanbieden.
  • Altijd uw eigen muziek via bluetooth!
  • Stalling: Tilburg

Roze limousine huren, ga voor een prachtige Lincoln limousine die er werkelijkwaar sprookjesachtig uitziet. Bent u op zoek naar het ideale vervoer voor een kinderfeestje, sweet sixteen, vrijgezellenfeest of een gala? Huur dan deze geweldige roze limousine. Steeds populairder en ideaal voor zowel de vrouwen als de mannen die op zoek zijn naar fout en / of opvallend vervoer!

Roze limousine huren zorgt voor de welbekende “Gooische Vrouwen” ervaring of ga naar de Toppers in deze geweldige limousine. Voorzien van alle luxe, bubbeltjes en je vrienden/vriendinnen, wie wil dat nou niet? Het is mogelijk om met al je vriendinnen naar een prachtig roze Beautypark te gaan waar jij centraal staat. Leuk voor de optimale prinsessenervaring en gegarandeerd onvergetelijk!

De chauffeur komt u ophalen, de rode loper wordt uitgerold en de deur wordt opengehouden voor u als ware VIP. Ervaringen tellen in het leven en deze blijft u zeker voor altijd bij. Al genietend van de heerlijke bubbels (met/zonder alcohol), geweldige muziek en een prachtige lichtshow brengen wij u graag naar uw gewenste locatie! Uiteraard kunt u ook uw eigen muziek afspelen via onze Bluetooth entertainmentsystemen. Ideaal als u uw eigen Spotify afspeellijsten heeft.

Prijzen

Dit alles is al mogelijk vanaf € 180,00 all-inclusive, vraag een offerte aan voor meer informatie of bel ons op 0031 (0)85 06 85 538. Toch een andere limousine huren? Kijk dan naar ons wagenpark en maak een keuze uit onze prachtige limousines.

VOOR MEER INFORMATIE:

Telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 21:00

volg ons online

Mail sturen!

Momenteel zijn we er even niet, maar stuur een mail en je krijgt binnen 12 uur antwoord!

Not readable? Change text. captcha txt
Open chat
Hulp nodig?
Hallo! Kan ik u iets voor u betekenen met een van onze prachtige limousines?