WE STAAN KLAAR VOOR U!

Nardo Hummer Limousine Huren

img_3337

Tarieven

  • 350,00 (minimum afname / incl. 2 uren)
  • 150,00 (elk uur extra) 

Opmerkingen

  • Vanaf 1 t/m 8 personen.
  • Uren tellen vanaf vertrek uit stalling tot terugkomst stalling.
  • Enige Nardo Grey Hummer in de wereld!

Hummer limousine Nardo Grey, de meest stoere en nieuwste Hummer limousine van Europa. Deze is vanaf de zomer van 2022 beschikbaar voor de verhuur. Compleet in showroomstaat en maar liefst 10 meter lang. Geschikt voor maximaal 8 personen. Voorzien van gigantisch veel luxe is deze Hummer Limousine Nardo Grey een echte ervaring. Wat denkt u van 4 bars, 3 tv’s, Bluetooth Entertainmentsysteem, airco, lange lederen banken, sfeerverlichting en een sterrenhemel? In Europa zijn wij de enige die deze kleur kan aanbieden in de limousine verhuur. Deze limousine is voor alle doeleinden goedgekeurd en u gaat veilig op pad

Hummer limousine Nardo Grey huren, uitermate geschikt voor promotie, gala’s, bruiloften en bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten. Nooit meer de standaard kleuren wit of roze, maar eindelijk een limousine die stoer en modern oogt volgens de laatste trends. Hummer limousine Nardo Grey huren en laat deze Hummer vooral eens bestickeren met uw boodschap. Leuk voor verjaardagen, maar ook voor promotiedoeleinden. Veel grote namen (Sidney Samson) en grote bedrijven (Sligro, KPN en meer) zijn u al voorgegaan om voor een maximale opvalactie te gaan. Gegarandeerd vele social media berichten, nieuwsberichten bij een goede aanpak van de marketing, wij helpen u er graag mee!

Nardo Grey Hummer huren. Onze Nardo Grey Hummer Limousine biedt plaats voor 8 personen en is als enige limousine in Europa voorzien van deze stoere kleur geschikt voor iederen!

VOOR MEER INFORMATIE:

Telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 21:00

volg ons online

Mail sturen!

Momenteel zijn we er even niet, maar stuur een mail en je krijgt binnen 12 uur antwoord!

Not readable? Change text. captcha txt
Open chat
Hulp nodig?
Hallo! Kan ik u iets voor u betekenen met een van onze prachtige limousines?