WE STAAN KLAAR VOOR U!

Chrysler limousine camo

foto-19-01-2020-20-41-45

Tarieven

  • Vanaf € 200,00 (minimum afname)
  • Incl. 2 uren (1 uur huur + 1 uur voorrij)

Opmerkingen

  • 1 t/m 8 personen
  • Uren tellen vanaf vertrek uit stalling tot terugkomst stalling.
  • De stoerste limousine van de BENELUX!
  • Unieke camouflage wrap!
  • Altijd uw eigen muziek via bluetooth!

Chrysler limousine camo huren, de meest unieke limousine van de Benelux momenteel. Al vele malen ingezet voor diverse bekende (ex) voetballers, Eredivisie clubs en andere voetbalgerelateerde activiteiten. De enige echte voetballimo.nl.

Voorzien van 2 grote flatscreens kunt u met uw FoxSports account live voetbal kijken of binnenkort is het zelfs mogelijk FIFA toernooien te spelen terwijl de rit wordt uitgevoerd naar je favoriete voetbalwedstrijd. We zijn al bij diverse topclubs in Nederland, Belgie en Duitsland geweest.

Maar ook voor kinderfeestjes, verjaardagen, kampioenschapsfeesten en avondjes uit is deze stoere camouflage limousine zeer geschikt. Waar de meiden genieten van een roze limousine, is er speciaal voor de echte jongens en mannen deze stoere en brute Chrysler limousine in camo wrap.

Ga je voor een volledig voetbal arrangement? Dan verzorgen wij normale kaartjes, uitvak kaartjes of businesskaarten. Maar dat is natuurlijk afhankelijk van beschikbaarheid. Geniet tijdens de rit van biertjes, bubbels, fris of sterk en laat je verrassen door het gemak en comfort! Als je eigen kaartjes hebt is het natuurlijk ook geen enkel probleem, toch fijn om de normale touringcar een keer te upgraden naar de enige echte voetballimo!

Dit alles is al mogelijk vanaf € 200,00……

VOOR MEER INFORMATIE:

Telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 21:00

volg ons online

Mail sturen!

Momenteel zijn we er even niet, maar stuur een mail en je krijgt binnen 12 uur antwoord!

Not readable? Change text. captcha txt
Open chat
Hulp nodig?
Hallo! Kan ik u iets voor u betekenen met een van onze prachtige limousines?